Kitajska medicina - vaje za hrbtenico

Raztezne vaje za hrbtenico

Vaje za hrbtenico so izjemno koristne. Katere boste izbrali, naj bo odvisno predvsem od vaših trenutnih zmogljivosti hrbtenice, telesne pripravljenosti, starosti, morebitnih drugih težav …

bolečine v hrbtu

Bolečine v hrbtu

Bolečine v hrbtu nastanejo zaradi različnih dejavnikov, vključno s slabo držo, spanjem na neustreznem ležišču, hernijo diska in drugimi obolenji hrbtenice.

bolecine v kolkih

Bolečine v kolkih

Bolečine v kolkih so razmeroma pogosta težava, zlasti s staranjem. Odkrijte, kdaj so vzrok za skrb, kako jih preprečiti in kaj storiti, ko se enkrat pojavijo.

Resna bolezenska stanja hrbtenice

Bolečine v vratni hrbtenici

Do njih najpogosteje pride zaradi sedečega dela, premalo razgibavanja, slabe telesne drže, uporabe neustreznega vzglavnika, spanja na pretrdem ali premehkem ležišču in še čem.

Vaje za hrbtenico

Razteznih vaj za hrbtenico je kar nekaj in katere bomo izbrali je predvsem odvisno od naših trenutnih zmogljivosti hrbtenice, telesne pripravljenosti, starosti, morebitnih drugih težav

spletna trgovina

Nova slovenska spletna trgovina za zdravo spanje

V prejšnjem mesecu je na splet prišla nova spletna trgovina, ki je tokrat namenjena izdelkom za zdravo spanje. S klikom na www.maremico.si boste vstopili na spletno stran, ki vam ponuja vse – od postelj, posteljnih dna, odej, do rjuh, vzglavnikov in izdelkov za vzdrževanje.

češnjev sok

Težave s spanjem? Popijte češnjev sok!

Je še kdo med vami tak, ki med službo razmišlja le še o tem, kako bo zvečer lahko spal, saj je preutrujen, da bi razmišljal karkoli drugega, ko pa pride čas za spanje, pa spanca od nikoder? Kvaliteto spanca si lahko izboljšate z okusnim darilom narave – češnjami!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.